Vrijmibo-festival 9 september

Een kneiter van een band, verzoeknummers op viltjes en meezingen op het podium. Waar vind je tegenwoordig zulke feestjes nog? Juist ja, 9 september, op het marktplein in Dalen!

“Kunnen we niet zelf iets…”

De beste ideeën ontstaan spontaan. Tijdens een vrijmibo bijvoorbeeld. “Wat jammer hè? Dat er in Dalen zo weinig te doen is deze zomer.” “Kunnen we niet zelf iets…”
Tja, dat hoeft maar één keer te worden gezegd. Organiseren zit ons in het bloed en een goed excuus voor een vrijmibo samen, grijpen we altijd met beide handen aan. We hopen dat je er ook bij bent op 9 september!

Nicolien Venhorst, Annelie Brinks, Ans Hoiting, Leonie Wiers, Marja Westenbrink en Mayke van der Werken organiseren samen op 9 september het Vrijmibo-festival op het marktplein in Dalen.

Gratis toegang en live muziek met dank aan ‘Ons Dalen’

Een heel nieuw evenement in het dorp. Dat gunnen we Dalen toch? Dat vond Stichting ‘Ons Dalen’ ook en zij sponsoren de band, zodat we geen entree hoeven te vragen. Bedankt ‘Ons Dalen’, we zijn jullie ontzettend dankbaar en proosten op jullie!

Oproep: lappen stof en lakens gevraagd

Wij zijn op zoek naar lappen stof/lakens, het liefst in de kleuren van de flyer. Heb jij nog een oud laken of een lap stof waar je graag afstand van doet? Wij maken er iets moois van! Inleveren kan tot en met 1 augustus bij Smuk living fashion & flowers, Westerwijk 1 in Dalen. In overleg kan het ook opgehaald worden.

Let op: dat kan alleen vandaag nog!