Voortgang werkzaamheden N34 en afsluiting tunnels

De komende weken wordt gewerkt aan de beide onderdoorgangen onder de N34: onderdoorgang De Mars bij de Burg. ten Holteweg en onderdoorgang De Bente bij de Achterbente.

Tunnel De Mars

Op 25, 26 en 27 mei is de tunnel De Mars op de Burgemeester ten Holteweg afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers. De onderdoorgang voor fietsers wordt verwijderd en de tunnel wordt geasfalteerd. Alle verkeer wordt omgeleid langs de Benterdijk. Na het weekend is deze onderdoorgang weer voor alle verkeer toegankelijk.

Tunnel De Bente

Op 28 en 29 mei is de onderdoorgang Achterbente-Benterdijk afgesloten voor alle verkeer. Er wordt dan een fietstunnel aangelegd. Na 29 mei tot en met september is de tunnel alleen toegankelijk voor fietsers. In die periode wordt de onderdoorgang verlengd. Al het gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid.

Terugblik: wat is al klaar?

Inmiddels zijn al diverse werkzaamheden voor de verdubbeling van de N34 tussen Coevorden en Holsloot uitgevoerd. Begin maart zijn de twee kruispunten bij Coevorden Noord vervangen door twee rotondes. Ook is er een tijdelijke afrit aangelegd. Hierna zijn we gestart met het aanvoeren van zand en puin voor de toekomstige nieuwe rijbaan. Deze krijgt al vorm. Bekijk om een indruk te krijgen de foto’s onderaan dit artikel en het fotoalbum over de N34.

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden aan de N34 op het traject tussen Coevorden en Holsloot? Dan kunt u contact opnemen met Christian Holterman, omgevingsmanager van BAM Infra. U kunt hem tijdens kantoortijden bellen via 06 52 30 56 77 of mailen . Meer informatie over de werkzaamheden kunt u ook vinden op de website van de Hunebed Highway  en in de bouwapp van BAM Infra, te downloaden via onderstaande QR-codes.

Normaal gesproken kunt u elke dinsdag van 10:00 uur tot 16:00 uur in het Informatiecentrum Hunebed Highway aan het Kleine Veld 37 in Dalen terecht met uw vragen over dit project. In verband met het coronavirus is het informatiecentrum tijdelijk gesloten. Wij informeren u als het weer open gaat.