Vijfde editie kinderkleding-ruilbeurs in Dalen

Op zaterdag 21 maart zal de vijfde editie van de kinderkleding-ruilbeurs in de Selkersgoorn in Dalen plaatsvinden. Tijdens deze ruilbeurs kunt u gebruikte kinderkleding inleveren en ‘nieuwe’ kleding uitzoeken. Een mooie manier om te recyclen en geld te besparen.

Kleren opnieuw gebruiken

In het voorjaar van 2018 werd de eerste kinderkleding-ruilbeurs in Dalen georganiseerd. Het initiatief is ontstaan door de wens om meer kinderkleding te kunnen hergebruiken en door te geven. Het leuke van de ruilbeurs is dat je kleding die niet meer past, doorgeeft aan een ander en je krijgt er ook weer kleding voor terug. Daarnaast is het ook fijn om te shoppen zonder portemonnee.

’s Morgens brengen, ’s middags shoppen

Op 21 maart kan iedereen die mee wil doen tussen 11.00 en 12.00 uur kinderkleding inleveren bij de Selkersgoorn. De organisatie sorteert de kleding op maat en legt alles klaar voor het uitzoeken. Tussen 14.30 en 16.00 uur kunnen de deelnemers tegen betaling van één euro kleding uitzoeken. De kleding die overblijft wordt voor een klein gedeelte opgeslagen voor de volgende keer, de rest wordt geschonken aan een goed doel.

Meer informatie staat op onze Facebookpagina.

U kunt ons ook bereiken via de mail.