Verkoop unieke VV Dalen-clubsneaker is gestart!

De verkoop van de unieke VV Dalen-clubsneaker is gestart!
VV Dalen heeft vermoedelijk als eerste en enige amateurvereniging van Nederland haar eigen sneakerlijn!

Eerste exemplaar

Het eerste paar werd op zaterdag 25 juni door Michel Fledderus overhandigd aan Marijn Verdoold. De vriendin van Marijn won de sneakers eerder dit seizoen en schonk ze aan Marijn, speler van Dalen 1. Marijn was er blij mee: “Ze zitten echt heel lekker!” Het gaat om nette sneakers van goede kwaliteit. Ze zijn geproduceerd in één van de beste sneakerfabrieken in Portugal. Uiteraard zijn de sneakers geproduceerd in de kleuren van de vereniging. Op de tong van de schoen staat het logo. De veel gebruikte hashtag op sociale media, #mooisteclubvandrenthe, is aan de binnenkant van de sneaker op de inlegzool gedrukt.

VanPalmen

De sneakers zijn gemaakt van stevig leer met een rubberen zool en zijn in samenwerking met Club-sneaker gemaakt. Club-sneaker is onderdeel van VanPalmen, het schoenenmerk van Dalenaren Jory Bosch en Tijmen Venhorst. Het doel van dit concept is om leden van clubs en verenigingen nu eens écht iets moois en unieks te bieden. Of om leiders, trainers en spelers van een club er netjes en uniform bij te laten lopen, geheel in stijl van een vereniging, inclusief logo, oprichtingsjaar en uiteraard precies in de kleurstelling zoals een club of vereniging dit wenst.

Bestellen

De VV Dalen-sneakers zijn geproduceerd in een gelimiteerde oplage van vijftig stuks en direct leverbaar voor een megascherpe prijs van € 89,- (winkelprijs €129,-). Bestel jouw paar snel voordat ze uitverkocht zijn!
De sneakers zijn verkrijgbaar in de maten 37 t/m 47 en zijn geschikt voor dames en heren.
Ze kunnen worden besteld via deze link naar de website van VanPalmen. Na bestelling krijg je bericht waar en wanneer je de sneakers kunt ophalen en betalen.
Wil je de sneakers eerst passen of heb je vragen? Neem dan contact op door een mail te sturen naar: sneakers@vvdalen.nl. VV Dalen en VanPalmen wensen iedereen veel plezier met de sneakers!