Verdubbeling N34 loopt volgens planning

De werkzaamheden van BAM Infra op het traject Coevorden – Holsloot verlopen voorspoedig en volgens planning. Nabij Coevorden-Noord is een tijdelijke afrit gerealiseerd. Deze tijdelijke afrit zal vanaf 9 maart aanstaande door het verkeer gebruikt worden. Bij het viaduct De Mars is een fietscontainer geplaatst en zijn de werkzaamheden aan het viaduct gestart.

Weekendafsluiting N34 tussen Coevorden en Dalen van 6 t/m 9 maart 2020

In verband met het aanleggen van een tijdelijke afrit bij Coevorden-Noord is de N34 tussen Coevorden en Dalen in het weekend van vrijdag 6 maart 2020 vanaf 18.00 uur tot en met maandag 9 maart 2020 om 06.00 uur afgesloten. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Lees in deze link meer over de werkzaamheden en omleidingsroutes op het traject Coevorden-Holsloot.

Dag van de Bouw op 20 juni 2020

Op zaterdag 20 juni 2020 stelt BAM Infra tijdens de Dag van de Bouw haar bouwplaats open voor iedereen die geïnteresseerd is. Op deze dag zullen er diverse werkzaamheden plaatsvinden, waaronder het asfalteren, grondverzet en civieltechnische werkzaamheden. Meer informatie volgt, maar noteer deze datum vast in uw agenda!