Veel activiteiten rondom seizoensopening VV Dalen

Op zondag 24 september speelt Dalen 1 de eerste thuiswedstrijd van de competitie. Rond de seizoensopening worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd op het sportpark. In dit bericht lees je er meer over. Kom je ook?

Plus voetbalplaatjesactie


Het hele weekend staat in het teken van het maken van foto’s voor de voetbalplaatjesactie. Alle spelers, trainers en leiders worden individueel en als team op de foto gezet.  Daarnaast worden alle vrijwilligers op zondag 24 september om 13.30 uur op Veld 2 op de foto gezet. Om 13.45 uur is het de beurt aan alle jeugdleden (in rood en/of witte kleding) op Veld 1.


Broodje knakworst en fruit van de Plus


Op zaterdag 23 september (van 10.00-12.00 uur) en op zondag 24 september (van 11.30-13.00 uur) stelt Plus Assen-Dalen voor alle jeugdleden een broodje knakworst beschikbaar. Ook sponsort Plus Assen-Dalen het hele weekend fruit voor de jeugdleden.
Kinderen kunnen zich helemaal uitleven. Op zondag 24 september is er namelijk de hele dag een springkussen.


Onthulling Dappie Dalen


Om 11.30 uur wordt Dappie Dalen, onze mascotte, onthuld. Dit wordt gedaan door Elsa Seinen en Wout Harwig. Elsa heeft het ontwerp voor Dappie gemaakt en Wout heeft, samen met zijn zus Emmelie, de naam bedacht. Een professionele ontwerper van Promo Bears is verder aan de slag gegaan met het ontwerp van Elsa. Elsa en Wout gaan om 11.30 uur, bij de entree van Veld 1, het bord met het definitieve ontwerp onthullen.

Trainingstenues ophalen


Tussen 12.30 en 13.30 uur kunnen de trainingstenues worden opgehaald in de kantine. De tenues moeten ter plekke worden betaald. Dit kan alleen met pin. Een tenue kost 59 euro en voor kindermaten wordt een bedrag van 49 euro gerekend. Heb je ook voor bedrukking met naam en rugnummer gekozen? Dan kost dit € 6,- extra. De opbrengst komt ten goede aan de vereniging, met dank aan Interim Transport Group voor de sponsoring. Heb je vragen? Mail dan naar de commerciële commissie: cc@vvdalen.nl.

Voorwedstrijd JO 13-1


Voordat Dalen 1 om 14.00 uur begint aan de wedstrijd tegen Twedo 1, speelt van 12.15-13.30 uur onze JO 13-1 tegen Twedo JO 13-1. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Veld 1. Kom jij de voetballers aanmoedigen?
VV Dalen 1-Twedo 1
Om 14.00 uur is het zover: dan is de aftrap van de eerste thuiswedstrijd van Dalen 1. De spelers van Dalen 1 komen op met onze jongste jeugdspelers uit JO 6 en JO 7.

Op de foto met Dappie Dalen


Van 14.00-15.00 uur kan iedereen op de foto met het bord van Dappie Dalen. Fotograaf Annette Baarda staat met Dappie bij de entree van Veld 1. De foto’s komen te staan in de fotogalerij op de website. 

Demonstratie teqball


In de rust van de wedstrijd van Dalen 1 (van 14.45-15.00 uur) is er een demonstratie teqball bij de nieuwe teqtafel. Vier jeugdleden uit JO 15 laten zien hoe teqball wordt gespeeld. Uiteraard kun je het daarna zelf proberen!

Verloting


In de rust van Dalen 1 is er ook een verloting. Er zijn mooie prijzen te winnen! Doe  je ook mee en steun je zo de clubkas?