‘Van 10 tot 12’ treedt op in De Baander

De laatste keer dat zanggroep ‘Van 10 tot 12’ een avond- of middagvullend optreden verzorgde, was in maart 2020. En toen was er corona……en mocht niet gerepeteerd worden, laat staan optreden voor publiek.

Toen we weer bij elkaar mochten komen, is besloten te gaan werken aan een nieuw repertoire. Dat heb je niet zomaar, daar gaat wel wat tijd overheen. Maar zondag 19 november was het zover, een optreden in ‘De Baander’ voor familie, vrienden en belangstellenden.

Maar eerst een introductie. De groep bestaat uit 7 leden: Gerda Barnard, Marten Bruining, Peter Gras, Henk Lomulder, Baukje Schuurman, Francis Vos en Henk Wilpshaar.
Bert Wilpshaar is de geluidsman.

Twintig jaar ‘Van 10 tot 12’

De groep bestaat sinds september 2003, dus inmiddels 20 jaar! Op Henk Wilpshaar na zongen de leden al de nodige jaren bij popkoor Sing & Swing, dus de leden kennen elkaar al heel wat jaren.

Elke maandag wordt er gerepeteerd en zijn de leden om de beurt gastvrouw of gastheer. Er wordt gezongen met muziekbanden en er is geen dirigent. De leden zoeken zelf de nummers uit. Iedereen mag zijn of haar keuze inbrengen.

Het repertoire is zeer gevarieerd: van The Everly Brothers tot Amy Winehouse, van The Eagles tot Avicii en van Acda en De Munnik tot Danny Vera en Jacqueline Govaert (Krezip).

Supergezellige middag

De groep was best wel zenuwachtig om na zo’n lange tijd weer op te treden, maar het was supergezellig en het was heerlijk om weer te zingen.
Het publiek vond het ook een leuke middag, gezien de enthousiaste reacties achteraf.

‘Van 10 tot 12’ hoopt  volgend jaar weer zo’n middag te kunnen organiseren.
Dank aan De Baander en een extra bedankje voor Henk Waninge, die bereid was om Bert te vervangen als geluidsman.

Foto’s Ger Vos