Uw aansluiting telt niet mee, uw abonnement wel!

Belangrijk om even bij stil te staan: alleen een aansluiting nemen, telt NIET mee voor de 40%!!! Alleen abonnementen tellen hiervoor mee. Dus wacht niet langer en neem ook die stap! Ruim 10% van uw medebewoners ging u voor en koos voor een vitale plattelandsgemeenschap die klaar is voor de toekomst.

Het is ook wel logisch dat een aansluiting niet meetelt, die brengt immers geen geld op terwijl Glasvezel Zuidenveld van elk geactiveerd abonnement elke maand een klein bedragje netwerkkosten van de provider krijgt. Met al die kleine bedragjes bij elkaar kan Glasvezel Zuidenveld de 14,5 miljoen aflossen die voor dit project geleend is. De vrijwilligers van Glasvezel Zuidenveld zijn zo dapper geweest om dit bedrag te lenen omdat zij er het volste vertrouwen in hebben dat u een abonnement neemt. Er zijn destijds immers meer dan 70% intentieverklaringen ondertekend. Meer dan 70% van hun medebewoners zei daarmee: “ja, als jullie een glasvezelnetwerk gaan aanleggen, dan neem ik een abonnement.” Nu is het moment om te laten zien dat dat vertrouwen terecht was en dat u dapper genoeg bent om de overstap naar glasvezel te maken.

Steun de vrijwilligers, steun het initiatief dat uw woon- en leefgebied vitaal en toekomstbestendig wil maken. Moeite met kiezen of invullen van het formulier? Neem contact met ons op via 0524- 740014, mail ons op info@glasvezelzuidenveld.nl of stuur ons een berichtje op facebook. Wij helpen u graag!

Bron: Glasvezel Zuidenveld