Uitstel jubileumviering vvDalen

Vanwege de onzekere tijd waarin we momenteel verkeren, door toedoen van het coronavirus (COVID-19), wordt het 90-jarig jubileum uitgesteld. Enerzijds valt niet te garanderen dat er in het weekend van 13 en 14 juni (het weekend waarin het jubileum stond gepland) geen overheidsmaatregelen meer van kracht zijn, anderzijds bestaat de mogelijkheid dat er in dat weekend nog competitiewedstrijden worden gespeeld.

Het bestuur meldt

“Hoewel ook in onze regio al weken geleden besmettingen met het coronavirus zijn vastgesteld en bovendien al mensen zijn genezen, moeten we er rekening mee houden dat de epidemie in Noord-Nederland eerst erger wordt voordat deze afneemt. Hoe erg het wordt en hoe lang het gaat duren weet niemand. En het belangrijkste hierin is natuurlijk dat uzelf en uw naasten, familie, vrienden, buren, collega’s op het werk, kennissen op de club, enzovoort, gezond blijven en vooral goed door deze crisis heen komen.
Er zijn zaken die momenteel veel belangrijker zijn dan voetbal en een 90-jarig jubileum van de voetbalvereniging. Toch hopen we het 90-jarig jubileum op een beter moment wel samen met u te kunnen vieren. We stellen de viering van het jubileum daarom uit tot volgend jaar rond dezelfde tijd.”

bron: www.vvdalen.nl

bron: dalen.nu