Trea de Vries wint fotowedstrijd oktober

Een prachtige foto van de molen De Jan Pol, in de zon, met daarbij het contrast van de dreigende wolken.

trea de Vries fotowedstrijd

Verrast

Trea de Vries maakte deze prachtige foto en stuurde hem in voor de SamenDalen-fotowedstrijd. Trea is geen Dalense maar heeft zeker oog om een mooi stukje Dalen vast te leggen met haar lens.  Deze foto werd 4 oktober gemaakt en won de wedstrijd van de maand oktober. Het in ontvangst nemen van de prijs gaat wat lastig. Niet in verband met Corona dit keer, maar door de woonplaats van Trea. Haarlem, waar ze vandaan komt, ligt niet naast de deur. Vandaar dat één van onze fotografen zijn best heeft gedaan om een leuke compositie te maken van de in ontvangst genomen prijs.

Trea heeft verrast gereageerd en met enthousiasme haar prijs via de mail in ontvangst genomen. Binnenkort komt ze weer naar Dalen om een ontspannende massage bij Zielisme te ontvangen.

José en Zielisme

De prijs van deze maand oktober is beschikbaar gesteld door José Dijkstra van Zielisme. Hier kun je voor verschillende sessies of behandelingen terecht. José houdt nu een aantal jaren praktijk in Dalen. Op dit moment in de Roezemoes, dus vlakbij de molen de Jan Pol.

José vertelt dat ontspanning heel belangrijk is en veel positiefs zal brengen. Naast haar eigen techniek ‘De Kortste Weg naar de Goal’, heeft ze in haar opleiding tot natuurgeneeskundig specialist verschillende vormen massage geleerd. Dit samen maakt haar concept uniek.

Naast haar praktijk is José enthousiast moeder en staat ze elke vrijdag in de biologische groente en fruitkraam op de markt in Emmen. Wil je meer weten over de verschillende sessies dan kun je daarover lezen op SamenDalen of op de site van Zielisme.

Fotowedstrijd SamenDalen

SamenDalen feliciteert Trea van harte met haar foto en bedankt José voor het beschikbaar stellen van de prijs.

Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk weten, gaat ook deze maand onze fotowedstrijd ‘Het mooiste plekje van Dalen’ verder. Wil je meedoen voor november? Stuur je foto dan in naar redactie@samendalen.nl. Je kunt je foto insturen tot 24 november. Alle informatie over de fotowedstrijd vind je via de link naar dit bericht.

De eerste inzendingen van november kun je via deze link bekijken in het novemberalbum.

fotowedstrijd-oktober