Traktatie voor Selkersgoorn

Vanmorgen verraste Dolf Gnodde bewoners en personeel van de Selkersgoorn met gebak.

“Namens het bestuur van de stichting Weijdepop/Pearl Village mag ik dit gebak aanbieden. Wij vinden dat de bewoners en de personeelsleden wel een extraatje verdienen. Ze hebben het best moeilijk door de coronamaatregelen en met dit gebakje willen wij ze een hart onder de riem steken. Ze moeten het nog even volhouden!”

Blij

Annelies Jipping nam de gebakjes, mooi opgemaakt door bakkerij Kalkdijk, in ontvangst.”Wij waarderen dit enorm! Het is voor de bewoners een moeilijke tijd, maar gelukkig worden de maatregelen binnenkort versoepeld. Vanmorgen brengen we om 10 uur met de koffie de gebakjes rond. Dat wordt een grote verrassing, want ze weten er niets van.”

Weer samen naar de eetzaal

Vanmiddag wordt er voor het eerst weer gezamenlijk gegeten in de eetzaal. Daarvoor moesten veel maatregelen getroffen worden, met tafels en stoelen op voldoende afstand, maar het kan heel verantwoord. “Maar nu eerst gebak rondbrengen! Dolf en Weijdepop/Pearl Village worden hartelijk bedankt! Heel erg fijn voor de bewoners, maar ook voor het personeel. Van coronavet hebben wij geen last, want we lopen heel wat af!”