Tot slot: de Galaronde

De jury neemt na de pauze zijn plek weer in. Iedereen gaat er lekker voor zitten.
Twee trompettisten van de Breibergers uit Dalerpeel, Bert en Jan  zorgen voor de muzikale ondersteuning.

Stijn Sibon en Alexander Veldhuizen staan klaar in mooie pakken van Dimmendaal uit Coevorden en schoenen van McDaddy’s. De prachtige kleding van de missen is van LaCavelli.

Daar gaan we weer!

Nienke Meppelink

Nienke Meppelink komt aan de arm van Stijn Sibon binnen in stemmig donkergroen met een paars roze boeket. Nienke vertelt over Welkoop, het assortiment voor tuin en dier. Medewerkers kunnen je helpen, en er zijn workshops, b.v. voor gazononderhoud en het houden van kippen. Ook heeft Welkoop een klantenpas met aantrekkelijke voordelen.

Iris Dubbink

Aan de hand van haar goede vriend en aan de arm van Alexander Veldhuizen zien we Iris Dubbink in een zwarte jurk en met een spectaculair paars bloemstuk.

Ze vertelt over Kappers Anno Nu. Voor kleuren en knippen. Iedereen kan er terecht, ook mannen. Ze gebruiken zo veel mogelijk natuurlijke produkten.

 

Manon Janssen

Manon komt binnen met Stijn Sibon en draagt een zwart-beige jurk met ruches en kantwerk. Ze heeft een modern boeket met paarse bloemen. Haar haar is op een bijzondere wijze gevlochten.

Ze wordt begeleid door haar opa. Horeca Dalen bestaat uit de café’s en restaurants: De Baander, ’t Oelnbret, Aolle Bakkerij, Snackbar Dalen en China Garden. Voor elke trek kun je terecht bij een van de restaurants. Een sterk team: ze organiseren evenementen, zoals de slenteravond en de zomermarkten.

Louisa Olie

Louisa komt binnen aan de hand van .. en gaat verder met Alexander Veldhuizen. Ze draagt een donkergroen pak. Ze heeft een mand met wilde bloemen.

Bij Jody kun je terecht voor huidverzorging en visagie. Uitgangspunt is op een natuurlijke manier oud worden. Daar zijn de producten die Jody gebruikt ook heel geschikt voor.

Elles Renting

Elles komt binnen en Stijn Sibon neemt haar over.
Ze draagt een zwart pak met beige biezen. Haar bloemstuk is gemaakt van blauwe en roze bloemen.

Elles vertelt over Vancouver Vastgoed, dat zich richt op levensloopbestendige woningen. Ze gebruiken zoveel mogelijk duurzame materialen en denken goed met de klant mee.

 

Floor Swierts

Floor wordt begeleid door Alexander Veldhuizen. Ze draagt een korte witte jurk met een overslag en uitlopende mouwen. De gang over het podium is zo bijzonder dat ze er een beetje emotioneel van wordt. Gelukkig is Alexander er.

Ze vertelt over Kentfort. Je kunt er terecht voor het uitbesteden van administratieve werkzaamheden. Het gaat om jaarrekeningen en dergelijke. Ze zijn gevestigd in Emmen en Hoogeveen en er is een vestiging in Hong Kong. Ze sponsoren een aantal organisaties in Dalen.

 

 

Yentel van Rijt

Yentel komt binnen samen met Stijn Sibon. Ze draagt een donkergroene tricot jurk. Ze heeft een bloemstuk met witte lelies.

Ze vertelt over “Opgeruimd jezelf zijn”. Het bedrijf is van Francien, haar moeder. Francien helpt bij het opruimen van spullen, foto’s en ze helpt ook bij digitaal opruimen. Ze helpt om meer rust in je hoofd te krijgen en overzicht, waardoor je meer jezelf kan zijn. Mensen lopen vaak van hot naar her. Francien ondersteunt je met het plannen in je leven.

 

 

Lois Vroling

Lois Vroling komt binnen in een beige-zwarte combinatie van een blouse met een rok. Ze is samen met Alexander Veldhuizen. Ze heeft een oranje bloemstuk.

Over Nagelcompany vertelt ze dat je er terecht kunt voor de allerlaatste technieken. Voor je handen en voor je voeten, perfect voor de zomer. En de man dan? Ja, ook mannen worden in de watten gelegd. Ze werkt zelf ook bij Nagelcompany.

Dat waren ze! De jury trekt zich terug en gaat zich beraden. Na een groot applaus voor de jury, is er de uitslag van de verloting.