Stichting Volksvermaken en Oranjecomité zoekt nieuwe secretaris

‘Stichting Volksvermaken en Oranjecomité Dalen’ is een gezellige club enthousiastelingen die activiteiten in Dalen organiseren. Een greep uit de activiteiten van afgelopen jaren: De intocht van Sinterklaas en zijn audiëntie in de schatkamer, het organiseren van een palmhaan- en Sint Maarten optocht, het in stand houden van de paastraditie door het maken van een met de hand gestapelde, authentieke paasbult, organiseren van feestelijkheden rond koningsdag, een autopuzzeltocht en Kubb-kampioenschappen. Maar ook de organisatie van de dodenherdenking op 4 mei.

Om deze activiteiten te kunnen blijven organiseren, kunnen we nieuwe leden in ons bestuur gebruiken: de afgelopen jaren heeft Eric de Bruijn de functie van secretaris binnen het bestuur van de Stichting naar volle tevredenheid vervuld, maar na vele jaren wenst Eric zich bezig te gaan houden met een andere vrijwilligersfunctie.

We zoeken dus nu een nieuwe secretaris (m/v)

Het bestuur bestaat uit circa 12 personen en we vergaderen bij een normaal jaar zonder Corona ongeveer om de maand.

We vragen natuurlijk geen diploma’s, maar wel een enthousiast bestuurslid met enige administratieve ervaring.
Lijkt dit iets voor jou en wil je meer over de functie weten en wie vertegenwoordigd zijn in het bestuur? Of lijkt het je leuk om in een andere functie deel van ons bestuur uit te gaan maken?
Bel dan gerust met onze voorzitter Henk Wilting (06-12332367) of onze penningmeester Gert Lubbers (06-22795275) of stuur anders een mailbericht naar lubbers@agriteam.nl.