Steun samen met PLUS Assen in Dalen je favoriete club of vereniging

PLUS Assen in Dalen staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt.

Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Sponsoractie voor verenigingen

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert PLUS Assen dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee we het verenigingsleven in Dalen en omstreken een steuntje in de rug willen geven.

Geleidelijk aan kunnen we weer steeds meer ondernemen en o.a. weer gaan sporten. Vele clubs en verenigingen starten de activiteiten gelukkig weer op.

Vanwege het financieel lastige jaar willen wij na de zomervakantie heel graag een extraatje geven aan clubs en verenigingen in onze regio. We hopen zo een bijdrage te kunnen leveren aan meer leven in de brouwerij in het dorp.

Denk hierbij aan sportverenigingen,  muziekverenigingen en alle andere clubs of verenigingen die voldoen aan de voorwaarden! (Bijna) iedereen kan zich aanmelden.

Door middel van een spaaractie kunnen jullie meesparen voor een deel van het héééle mooie sponsorbedrag dat wij beschikbaar gaan stellen! Wie wil dat nou niet?

Actie vanaf 5 september

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Assen sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.

Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden.

Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden.

Meedoen?

Welke clubs en verenigingen kunnen meedoen aan deze spaaractie?

1. De club of vereniging staat ingeschreven bij de kamer van koophandel.

2. De club of vereniging heeft minimaal 10 leden.

3. De club of vereniging bestaat minimaal 1 jaar.

Aanmelden

Jouw club aanmelden of wil je meer informatie ontvangen ? Laat jullie voorzitter dan snel een mail sturen naar assendalen@plus.nl

En voor de besturen: kan jouw club of vereniging een steuntje in de rug gebruiken? Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS-spaaractie kunnen zich voor 20 juni aanmelden bij PLUS Assen in Dalen  of via assendalen@plus.nl .