Stemmen voor de wandelroutes

Nog deze week, tot en met 20 januari kun je nog stemmen op de Daler wandelroutes via de website Kern met Pit, www.kernmetpit.nl. Je kunt op ons project stemmen door te kiezen voor de provincie Drenthe in het overzicht en dan het project met de titel ‘App ontwikkelen ter ondersteuning van een wandelroute‘. We hopen dat u nog wilt stemmen als u dat nog niet hebt gedaan!

Waarom extra geld voor de wandelroutes?

De wandelroutes die de Wandelwerkgroep Dalen heeft uitgezet, krijgen een vervolg. Om deze routes iets extra’s mee te geven hebben we een website ontwikkeld waarop allerlei informatie te vinden is over de routes. Zo kun je verhalen over de historie beluisteren in het Drents en in het Nederlands, informatie opvragen over vogels die in onze omgeving leven en zie je welke oefeningen je kunt doen op en met de toestellen die langs een van de routes staan.

Wordt ons project verkozen als beste project van Drenthe dan krijgen we een bonus van € 1500,-. De winnaar wordt voor 50% bepaald door een vakjury en voor 50% door stemmen. Wilt u ons project steunen, stem dan van 4 tot 20 januari op de site van Kern met Pit, www.kernmetpit.nl,  op ons project met de titel ‘App ontwikkelen ter ondersteuning van een wandelroute‘. Hier staat nog ‘app’, het is uiteindelijk een website geworden omdat dat beter bij ons doel past.

Om dit te bereiken hebben wij veel steun gehad.  Eén van die ondersteuners is Kern met Pit. Ons project is bij hun aangemeld, ze hebben ons van advies gediend en als wij het project succesvol zouden afsluiten kregen we een donatie van € 1000,- en het predicaat ‘Kern met Pit’.

Alvast hartelijk dank voor uw steun! Maar kom ook vooral genieten van de mooie wandelroutes, zeker met de extraatjes die op de website te vinden zijn. De website zal naar verwachting eind februari ‘live’ gaan en is dan te vinden via www.wandelroutesdalen.nl