Start PWZ wielertour in Dalen

Op zaterdag 30 april start de PWZ Zuidenveldtour in het centrum van Dalen. Om 12.30 uur gaan de renners van start en daaraan voorafgaand is er de ploegenpresentatie op de markt.

De PWZ Zuidenveldtour wordt dit jaar voor de 30e keer gehouden. Deze UCI  1.2 wedstrijd gaat over een afstand van 180 km. De wedstrijd heeft een internationaal deelnemersveld. Naast buitenlandse ploegen zullen aan deze wedstrijd ook plaatselijke en regionale renners deelnemen. 

Ploegenpresentatie en start in het centrum

De ploegenpresentatie ( vanaf 11.45 uur ) en de start zijn in het centrum van Dalen. De finish zal zijn om circa 16.30 uur in Nieuw‐Amsterdam. De organisatie van de Zuidenveldtour is in handen van de Stichting Promotie Wielersport Zuidenveld ( PWZ ), in samenwerking met de Wieler Sport Vereniging Emmen, Stichting Dalen Promotie en Toer Fiets Club Dalen

De PWZ heeft als doel om de wielersport in de zuidoosthoek van Drenthe nog meer te promoten en naar een hoger niveau te brengen. 

Afsluiting in het centrum 11.30-12.30 uur

Tijdens de  start – op zaterdag 30 april ‐ van de Zuidenveldklassieker zijn in Dalen de volgende straten van plm. 11.30 – 12.30 uur afgesloten:  

  1. Stationsstraat vanaf de Brinken tot aan de Hoofdstraat
  2. Oude Dalerveenstraat vanaf de Brinken tot aan de Hoofdstraat
  3. Hoofdstraat vanaf de Kruisstraat tot aan de Spil

 Omleidingen worden aangegeven met gele pijlen. 

Wij vragen uw sportieve medewerking, zodat dit evenement soepel kan  verlopen. Graag uw huisdieren wat in het oog houden. 

Deze klassieker komt dit jaar geen  tweede keer door het centrum van  Dalen. 

Voor meer informatie: www.zuidenveldtour.nl 

Voor eventuele vragen kunt u zich in verbinding stellen met Rikus Zwiers 0524-551870 –  Henk Scholten 0524.551770 – Jan H Klaassen 0524-552169