Gezocht: vrijwilligers en bestuursleden

Stichting Volksvermaken & Oranjecomité is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en/of bestuursleden.

Stichting Volksvermaken en Oranjecomité Dalen: een hele mond vol en misschien een ouderwets aandoende naam, maar ons comité is vooral een enthousiaste groep vrijwilligers van alle leeftijden, die het leuk vindt om activiteiten in ons dorp te organiseren. Van dorpsfeest tot kindermarkt; van koningsdag tot autopuzzeltocht.
Alle diverse activiteiten willen wij graag blijven organiseren en daarvoor zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden, maar ook naar vrijwilligers. Ons huidige bestuur bestaat uit circa 12 personen en we vergaderen maandelijks (bij een normaal jaar zonder Corona).

Vind je het leuk om met een gezellige groep dorpsgenoten actief te zijn binnen het dorp? Zou je een steentje willen bijdragen en vrijwilliger willen worden bij één van de vele activiteiten die wij organiseren? Wij vragen geen diploma’s, alleen enthousiasme. We zoeken bijvoorbeeld nog iemand die onze website kan bijhouden/verbeteren, iemand die de PR voor onze Stichting kan verzorgen of iemand die creatieve ideeën heeft voor nieuwe activiteiten of die gewoon de handen uit de mouwen wil steken. (zie voor activiteiten en wie er in ons bestuur zitten, onze website: www.volksvermaken-dalen.nl )

Lijkt dit iets voor jou en wil je meer info ontvangen? Bel dan gerust met onze voorzitter Henk Wilting (06-12332367) of onze penningmeester Gert Lubbers (06-22795275) of stuur anders een mailbericht naar lubbers@agriteam.nl.