Sportverkiezing Coevorden: stemmen nu mogelijk

Voor de Sportverkiezing Coevorden kun je nu je stem uitbrengen! Op Daler genomineerden ruiter Hester Bischot, judoka Renske Eijsink, voetballer Marijn Verdoold of natuurlijk op een andere genomineerde sporter of sportploeg!

Sport in de schijnwerpers

Gemeente Coevorden wil graag laten zien hoe leuk sport is. Wethouder Joop Slomp: “We zijn trots op onze topsporters maar tegelijkertijd laten we graag zien dat iedereen kan meedoen met sporten.” Om dat allemaal in de schijnwerpers te zetten organiseert de gemeente Coevorden op vrijdag 3 februari de finale van de sportverkiezing 2022.

In december konden inwoners van de gemeente Coevorden hun sporthelden nomineren. Inmiddels zijn alle genomineerden bekend! Een jury bestaande uit een buurtsportcoach, wethouder, sporttalent van 2021 en een medewerker van Sport Drenthe heeft de lijst met genomineerden vastgesteld.

Stemmen via de website van Coevorden

Vanaf nu kun je stemmen op jouw favoriet. Daarvoor zijn leuke filmpjes gemaakt. Ben je nieuwsgierig naar de genomineerden? Wil je stemmen? Bekijk dan via deze link de filmpjes van de genomineerden en breng direct je stem uit.

Sportman en vrouw

In de categorie sportman zijn tennisser Max Houkes, touwtrekker Thomas Vroege en voetballer Marijn Verdoold genomineerd. In de categorie sportvrouw zijn touwtrekker Chantal Gerth en ruiter Hester Bischot genomineerd.

Jonge sporttalenten

De jonge talenten mogen niet ontbreken! In de categorie sporttalent kun je stemmen op voetballer Noa Altena, judoka Renske Eijsink en ruiter Marije Hiemstra.

Sportploegen

De genomineerde sportploegen zijn voetbalteam VV Sleen 1, het Voltige Zuidenveld 1 en twee dansteams van In2Dance.

Tijdens een spetterend avondprogramma op vrijdag 3 februari, in de theaterzaal van het gemeentehuis, worden de winnaars bekend gemaakt.

De presentatie van de Sportverkiezing Coevorden is in handen van voormalig wielrenner Marijn de Vries. Naast de achterban van de genomineerden is ook de pers van harte welkom.
Als je het mee wilt beleven: ZO!34 doet live verslag van deze avond.

Foto sneaker actie VV Dalen