Spetterend eindfeest voor groep 8

Geen afscheid zonder feest! Dit was het motto van de leerlingen en ouders van groep 8 van de BWB-school afgelopen week. Een spetterend eindfeest moest er komen en veel ouders zetten zich de afgelopen weken flink in om dit te realiseren.

Full color festival

Feestelijke, persoonlijke uitnodigingen voor het eindfeest werden in de voorlaatste schoolweek door de ouders in de klas uitgedeeld: Een UITNODIGING voor jou! Bijna klaar op de BWB-school, bijna zomer, dat gaan we vieren, dus maak je klaar voor een supergave party! FULL COLOR FESTIVAL op donderdag 14 juli van 18.00 tot 22.00 uur. We zien je graag om 18.00 uur in je party outfit bij molen ‘Jan Pol’ voor vertrek naar de feestlocatie. We maken er een knallend feest van!

Optocht door het dorp

Vol enthousiasme renden de kinderen af op het getoeter dat (na onthulling van het mozaïekbankje op het Doeplein) van achter de molen klonk! De kinderen belandden in een feestelijke setting met kleurrijke versiering en een “boog” van ballonnen en linten aan de straatkant bij molen ‘Jan Pol’. Een stoet van luxe auto’s, oldtimers, motoren en tractors stond klaar voor de kinderen en met veel getoeter en gezwaai werd er een route door het dorp afgelegd naar de feestlocatie op de De Bente 1.

Voor ieder wat wils

Een boog van ballonnen gaf toegang tot de ruime, parkachtige tuin met vele hoekjes, waar de feestelijke klanken van dj Sander al klonken en waar voor ieder wat wils was: er werd al snel gehangen aan de ringen, gezwaaid op de kabelbaan, trampoline gesprongen, waterspelletjes, tafeltennis, voetbal en darts werden gespeeld en ook de schommels en glijbaan werden ontdekt. De dansvloer bleef continu bezet door dansende jongens en meiden en favoriete dansnummers werden bij de dj aangevraagd. Om uit te rusten of te relaxen, konden de kinderen terecht in een met groen omgeven hoek met hangmatten.

Smullen!

Uiteraard was er ook voor lekker eten gezorgd. Een eethoek was ingericht voor broodjes hamburger of knakworst. In de pizza hut werden in een steenoven overheerlijke zelfbereide pizza’s gebakken en uitgedeeld. In de kapschuur was een bar met drinken en popte een machine verse popcorn. Boven een kampvuurtje roosterden de kinderen marshmallows en tot slot rolde Noordpoolijs de ijskar de tuin in voor heerlijke ijsjes.

Spetterende afsluiting

Ook voor de ouders en leerkrachten van groep 8 was dit een afsluiting en zij waren dan ook van harte welkom om afsluitend te proosten en mee te feesten. DJ Sander nodigde alle kinderen en ouders uit op de dansvloer om te dansen, zingen en de polonaise te doen. Fakkels met Bengaals vuur zorgden tot slot voor een spetterende afsluiting van een zeer geslaagd eindfeest!

Alle kinderen van groep 8 een fijne zomervakantie gewenst en veel plezier op het voortgezet onderwijs!