Sinterklaasviering in Dalen

De intocht van Sinterklaas is dit jaar op zaterdag 20 november vanaf 9.30 uur.
De Sint en zijn Pieten doen een intocht door het dorp. Iedereen kan de Sint en zijn Pieten binnenhalen door aan de route te staan. We hopen dat veel enthousiaste kinderen langs de weg staan om de Sint en de Pieten te zien komen.

Op de kaart onderaan dit bericht staat de route waar je de Sint en Pieten kunt gaan zien.

De Schatkamer bij Restaurant Cornelis


De Sint en zijn pieten zijn vervolgens vanaf 10.00 uur in de Schatkamer bij Café Cornelis, waar alle (goedgelovige) kinderen op audiëntie mogen! Audiëntie is ’s morgens van 10.30 uur tot 12.30 uur en ’s middags van 13.30 uur tot ongeveer 15.00 uur.

In groepjes – ouders tonen hun QR-code


Het bezoek aan Sinterklaas in de schatkamer is dit jaar een doorloopevenement: de kinderen en ouders kunnen in groepjes naar binnen op de tijd die is aangegeven bij het inschrijven.
Ouders moeten een QR-code tonen bij binnenkomst.
Het groepje gaat op audiëntie bij Sinterklaas! (graag 1,5 meter afstand bewaren)
De kinderen krijgen na afloop een cadeautje en gaan daarna weer naar buiten.

Vooraf inschrijven op vrijdagavond 19 november


Het is weer mogelijk om vooraf in te schrijven op vrijdagavond 19 november tussen 19.00 uur en 19.30 uur. Dat kan alleen telefonisch via de nummers die in de uitnodiging staan.

Let op: De uitnodiging komt op Facebook en alle kinderen tot en met groep 4 van de basisschool in Dalen, Dalerveen en Wachtum krijgen een persoonlijke uitnodiging via school. De telefoonnummers om te reserveren voor de audiëntie komen daarin te staan.