Sinterklaas bezoekt ook Dalen

Op zaterdag 23 november om ongeveer 09.30 uur zal Sinterklaas weer arriveren in Dalen. Op het parkeerterrein van Winkelplein De Waag wordt hij ontvangen door de voorzitter van Volksvermaken en Miss Summer Dalen. De kinderen en hun ouders zullen onder begeleiding van ‘Volharding’ en het ‘Kinderkoor uit Dalen’ Sinterklaas met zijn gevolg weer toezingen. Daarna zullen de Goedheiligman en zijn Pieten hun intrek nemen in de schatkamer.

De Schatkamer van Sinterklaas

Evenals voorgaande jaren houdt Sinterklaas ook dit jaar weer audiëntie in Café Restaurant Cornelis te Dalen. Eerst kunnen de kinderen spelen in de grote zaal waar ook een groep Pieten aanwezig zal zijn. Daarna mogen ze in groepjes op bezoek bij de Sint. De openingstijden van de schatkamer zijn 10.30-12.30 uur en 13.30-15.30 uur. Om één en ander vlekkeloos te laten verlopen zal er op vrijdag 22 november een voorinschrijving zijn. Deze is van 19.00 tot 19.30 uur bij Cornelis. Ook is het mogelijk om tijdens dit half uur telefonisch te reserveren, de telefoonnummers worden via een persoonlijke uitnodiging aan de kinderen bekend gemaakt. (Niet het telefoonnummer van Restaurant Cornelis bellen !)
De Sint en zijn Pieten willen er weer een gezellige dag van maken. Ga thuis alvast aan het tekenen en kleuren en zorg er samen met je vriendjes, vriendinnen, papa’s en mama’s, oma’s en opa’s voor, dat het in de Schatkamer weer een vrolijke uitbundige boel wordt. Met nadruk geeft Sint aan dat de Schatkamer mag worden bezocht door goedgelovige kinderen met hun begeleiders.

Parkeerterrein De Waag afgesloten

Het parkeerterrein aan de Waag t.h.v. Dinja is afgesloten op 23 november van 07.00 uur tot ca. 10.30 uur. Wij verzoeken u uw auto elders te parkeren. Het parkeerterrein voor de PLUS blijft open en bereikbaar via de Kruisstraat.

Bron: http://dalen.nu