SamenDalen vernieuwt!

Er is wat veranderd op SamenDalen! Kijk maar mee!

Meest opvallend is ons nieuwe blok Jong! SamenDalen heeft met Vera Dassen, Britney Sieben en Melanie Belt een jongerenredactie die jong Dalen voor ons in beeld brengt. Dat gaan ze doen in de rubriek ‘Specialiteit van het huis’. In het eerste bericht stellen ze zichzelf voor. Voor de tweede rubriek, ‘ Waar zijn ze gebleven…’ gaan ze op zoek naar jonge Dalenaren in het buitenland. Het eerste interview is met Mart-Jan Finke, en binnenkort volgen er meer!

Een tweede verandering is dat we de informatie van de website van Dorpsbelangen Dalen hebben geïntegreerd in SamenDalen. Er is een nieuw onderdeel in het hoofdmenu met alle werkgroepen van Dorpsbelangen. We zorgen voor een regelmatige stroom nieuws onder specials. Alle AED-informatie is te vinden in het menu onder ‘Ons Dorp’.

We hebben de keuze gemaakt om het blok ‘Dalertjes’ stop te zetten. Er kwamen te weinig vragen binnen en we denken dat lezers andere manieren hebben om hun vragen beantwoord te krijgen.

We hopen dat we met deze veranderingen zaken simpeler hebben gemaakt, en vooral dat we nog meer lezers op SamenDalen een plezier kunnen doen!