SamenDalen kan weer vooruit

SamenDalen ziet er al weer een paar weken anders uit. Twee jaar na de lancering was het nodig dat de techniek achter de website werd vernieuwd. En ook waren er wensen van gebruikers en organisaties waar we in de nieuwe opzet aan tegemoet willen komen. In dit artikel nemen we je mee langs alle veranderingen.

Dorpsbelangen

Allereerst: SamenDalen is van Dorpsbelangen Dalen. Dat was niet goed te zien op de website. Dat is nu anders. SamenDalen blijft een nieuws- en agendawebsite voor alle Dalenaren, zoals ook is afgesproken in de Dorpsvisie.
Wel is Dorpsbelangen nu duidelijk de afzender. Dat zie je onderaan de pagina. Ook introduceren we het nieuwe logo van Dorpsbelangen met de molensteen, als symbool dat daar alles samenkomt.

Nieuws van Dorpsbelangen

Centraal op de pagina vind je in het groene blok het laatste nieuws van Dorpsbelangen. Klik je op meer dorpsbelangen dan kom je bij de nieuwe pagina’s van Dorpsbelangen, met alle werkgroepen en ook alle nieuwsberichten.

Ruimte voor Dorpsinitiatieven

Rechtsboven in het hoofdmenu kun je naar het nieuwe menu Dorpsinitiatieven.

In Dalen zijn tal van initiatieven in het dorp, die op SamenDalen graag meer willen melden dan alleen de informatie op de organisatiepagina.
In de nieuwe opzet is er ruimte voor initiatieven om hun eigen webpagina’s in te richten. De bestaande pagina’s van Dorpsbelangen en de Daoler Tuun hebben hier een plek gekregen. In een oogopslag vind je alle informatie en ook al hun nieuwsberichten hebben hier een plek.

En dan twee heel nieuwe menu’s: van Nei Naoberschap Dalen en Seniorenverenigingen Dalen e.o.
De beide organisaties hebben pagina’s bij ons aangeleverd met tekst of formulieren en hun logo. Dat alles hebben we in een eigen menu gezet. Ook vind je bij Nei Naoberschap en de Seniorenvereniging hun eigen nieuwsberichten.

Er is plaats voor alle Daler dorpsinitiatieven die hun informatie en nieuws op SamenDalen willen plaatsen. Zo is heel veel in en rond het dorp vindbaar op één plek!

Ook meedoen op SamenDalen?

Ook met je organisatie of vereniging op SamenDalen? Hieronder lees je hoe het werkt.

Je kunt zelf bepalen wat er op je pagina’s komt. Ook kun je foto’s en bijvoorbeeld folders plaatsen of formulieren waarmee mensen zich aanmelden.
Je nieuws komt ook op de algemene nieuwspagina en we zorgen ervoor dat het ook op de sociale media van SamenDalen komt te staan: Facebook, Instagram en Twitter.
Wil je filmpjes linken dan kan dat van ons Youtubekanaal. Ook kun je gebruik maken van onze fotoalbums.

We vragen voor dit alles een kleine eenmalige vergoeding.

Lijkt je het wat? Meld je dan aan via de mail: contact@samendalen.nl

Wat is hetzelfde gebleven?

We delen alle nieuwsberichten en agenda’s op onze Facebookpagina, Instagrampagina en Twitter. Voor filmpjes hebben we een Youtubekanaal.

Je kunt je berichten en agenda met foto aan ons sturen via de link in het lichtgroene blok onderaan de pagina. Wij zorgen er dan voor dat je bericht wordt geplaatst.

En niet vergeten: zet SamenDalen ook met hulp van deze link als app op je telefoon! Altijd bij de hand!