SamenDalen is op zoek naar nieuwe mensen

Bij SamenDalen zijn we op zoek naar hulp. We zoeken hulp bij het schrijven van nieuwsartikelen, het plaatsen van aangeleverde berichten op de website en het doorplaatsen van berichten op onze sociale mediakanalen. Ook de fotografengroep kan wel versterking gebruiken.

SamenDalen: er is veel te doen

Na bijna 5 jaar is SamenDalen een grote en druk bezochte website geworden. Elke dag bezoeken 400-1000 mensen onze website om te lezen wat er in Dalen speelt en wat er de komende tijd te doen is.

We zorgen met de redactie dagelijks voor foto’s, artikelen, agenda en nieuws. Ook krijgen we veel berichten aangeleverd door organisaties in Dalen. Met elkaar 3 tot 4 berichten en agenda-items per dag. Die worden allemaal ook geplaatst op onze sociale mediakanalen.

Wie zoeken wij?

We zoeken mensen die handig zijn of willen worden met de laptop om berichten te plaatsen op de website en op sociale media (via de telefoon). We zoeken mensen die het leuk vinden om een nieuwsbericht te schrijven als er iets speelt. Of om Dalenaren met een mooi verhaal te interviewen.

Natuurlijk bieden wij ook wat!

Je maakt deel uit van een flink redactieteam, dat af en toe bij elkaar komt om zaken te bespreken en ook voor gezellige activiteiten.

Je kunt meedoen aan onze redactieworkshops komende winter om nog beter te worden in het schrijven van stukken of om beter om te gaan met het systeem.

Zou je willen aansluiten bij de fotografengroep? Dan kun je gebruikmaken van het gezamenlijke fotobewerkingsprogramma en kun je deelnemen aan workshops onder leiding van een professioneel fotograaf.

Informatie en aanmelden

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan een mail naar contact@samendalen.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Foto Logo Samen Dalen