RTV Drenthe aankomende zaterdag 19 juni aanwezig bij officiële aftrap Nei Naoberschap Dalen

Aankomende zaterdag 19 juni dan eindelijk de officiële start van het vrijwilligersinitiatief Nei Naoberschap Dalen.

Vanaf half 11 tot twee uur is iedereen welkom in de informatietent van Nei Naoberschap. Bedoeling van Nei Naoberschap is om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan haar initiatief om aan kleine (soms verborgen) hulpvragen uit de dorpsgemeenschap Dalen vrijwilligers te koppelen om aan die hulpvragen te voldoen.

Er zijn veel vrijwilligers nodig om die boodschap daadwerkelijk concreet te maken. Daarom deze informatiedag in het centrum van Dalen (voor de PLUS markt). Nei Naoberschap staat er voor u en heet u van harte welkom om uw vragen te beantwoorden en uw belangstelling om mee te doen op te wekken en dat onder het genot van een kopje koffie met cake.

Tussen half elf en elf wordt het initiatief officieel gestart en wel door Joop Brink, wethouder in Coevorden. In zijn portefeuille o.m. het sociaal domein. Nei Naoberschap is uiteraard heel blij dat Joop Brink bereid is om de officiële aftrap te doen. RTV Drenthe doet van deze officiële aftrap verslag in haar wekelijkse uitzending Hemmeltied op de zaterdagochtend. Met die aanwezigheid van RTV Drenthe en haar rechtstreekse verslaglegging van  de officiële start is Nei Naoberschap uiteraard zeer verguld.

Als er daarbij veel publiek aanwezig is en de Dalense bevolking zich daarmee als altijd van haar beste zijde laat zien dan kan deze eerste ‘echte’ vrijwilligersactiedag eigenlijk al niet meer stuk.

Nogmaals, iedereen is van harte welkom aankomende zaterdag 19 juni vanaf half elf in en bij de tent van Nei Naoberschap Dalen opzij van de PLUS markt.
Dalen, met elkaar voor elkaar.
Tot zaterdag.