Roefeldag 2020 gaat niet door

Ieder jaar wordt voor alle kinderen in groep 7 en 8 van de basisscholen in Dalen, Wachtum en Dalerveen de Roefeldag georganiseerd. Zij krijgen die dag de unieke kans om te roefelen (rond te snuffelen) bij diverse bedrijven en instellingen in en om Dalen.

De kinderen, hun ouders én de deelnemende bedrijven zijn daar ieder jaar erg enthousiast over. Diverse bedrijven hadden zich dan ook alweer aangemeld om mee te doen aan de Roefeldag 2020.

Maar helaas… ook hier gooit het coronavirus roet in het eten. Omdat het bij de meeste bedrijven niet mogelijk is om de anderhalve meter afstand aan te houden voor groepjes kinderen, en op dit moment zelfs een aantal bedrijven die altijd meedoen gedwongen gesloten zijn, gaat de Roefeldag dit jaar niet door.

Superjammer voor de kinderen in groep 7 en 8, en ook voor de bedrijven. Hopelijk gaat deze bijzondere dag in 2021 gewoon weer door!

Dank aan alle bedrijven die zich al zo enthousiast hadden aangemeld voor de Roefeldag 2020. We nemen in het voorjaar van 2021 weer contact met jullie op!