Rik Assen heeft er genoeg van!

Er is meer dan genoeg voor iedereen! Rik van supermarkt Plus benadrukt het meerdere keren tijdens het gesprek. Afgelopen donderdag begon de drukte na de mededelingen van de regering over de corona-crisis. Vooral vrijdag was het extreem druk, maar ook op zaterdag is het drukker dan normaal in de winkel.

Hamsteren

Vooral hard gaan de groenteconserven (in blik en potjes), aardappelen, rijst, pasta, toiletpapier, houdbare melk en vlees. Zelden staat een schap leeg en het wordt altijd binnen twee uur weer aangevuld. Meerdere keren per dag kan de winkel worden bevoorraad.

Personeel

Rik geeft aan dat iedereen die beschikbaar is, meewerkt om te zorgen dat alles goed loopt in de winkel. Hij is lovend over de grote inzet van zijn mensen. Ze werken keihard, zijn zeer loyaal en bereid extra stappen te zetten zodat alle klanten in de winkel geholpen kunnen worden. Rik is trots op zijn team!

Rustiger

Rik hoopt dat het rustiger zal worden. Er zijn geen tekorten in Nederland en het is niet nodig om thuis voorraden aan te leggen. Alles is in de winkel onder controle mede dankzij de grote inzet van alle medewerkers in de Plus.