Autorijschool VOCE de beste van Nederland?

Vanaf zaterdag 9 maart presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van De Beste van Nederland. Op zaterdag 23 maart stellen de beste rijscholen van Nederland zich aan je voor. Zakelijk vloggers Cheryl Mauer, Lieke van der Plas, Vera Britt, Daphne Bogaert, Jim van den Bliek en Julian Klop zijn door de redactie op pad gestuurd om een kijkje te nemen bij deze rijscholen. De kijker thuis bepaalt wat hun favoriete vlog is door te stemmen op de website van De Beste van Nederland.

Zo is ook Autorijschool Voce (Arie Kuik) in Dalen kandidaat bij deze verkiezing.

Met ‘De Beste van Nederland’ slaat Stay in Touch Media een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Het klassieke bereik van RTL 4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video’s een extra persoonlijk karakter. “Vloggen zorgt ervoor dat je de doelgroep een persoonlijk en laagdrempelig kijkje geeft in wat je doet.”, aldus producent en presentator Kevin Brouwer. “Een vlog is authentiek, menselijk en inspirerend, en daarom de perfecte manier om storytelling toe te passen. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de finishing touch.”

Stemmen

De stoere rijscholenspecial is te zien vanaf zaterdag 23 maart ca. 17.00 uur op RTL 4. Na afloop kunnen kijkers de vlogs rustig terugkijken op RTL XL. Via de poll op kan iedereen direct stemmen op zijn favoriete vlog. De poll opent op vrijdag 8 maart om 12.00 uur en sluit op maandag 22 april om 12.00 uur.

  • Reguliere uitzending: Zaterdag 23 maart 17.00 uur
  • Herhaling 1: Zondag 24 maart 15.00 uur
  • Herhaling 2: Maandag 8 april 15.30 uur

Bekendmaking van de winnende vlog

De winnende vlog wordt op donderdag 25 april om 19.00 uur bekend gemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland. 

Logo Autorijschool Voce

Bron: Dalen.nu