Riekus Hazelaar VV Dalen in Talkshow Hofpoort & Co vanuit de Benter Molen

Streekomroep ZO!34 zendt vanavond de Talkshow Hofpoort & Co uit vanuit de Benter Molen.  De gasten zijn de molenaars Marijn Sijbom en Vincent Mepschen, voorzitter Riekus Hazelaar van Voetbalvereniging Dalen, Anneke Boekee van B-Event en Harm-Jan Veenstra van ReadShop Coevorden met nieuwe boekentips.

De molenaars vertellen over hoe het molenvirus hen te pakken kreeg en de passie voor hun vak. En: wat heeft bier met de molen te maken? Anneke Boekee van B-event vertelt hoe het is om al je evenementen afgelast te zien worden en in het bijzonder het Festival der Zoete Verleidingen in Sleen. Riekus Hazelaar vertelt natuurlijk over de vele activiteiten van ‘zijn’ club.

De gesprekken worden afgewisseld met films, vlogs en rubrieken. Zo is Jet Wessel er met een knutselrubriek, bericht Sanne Hulsegge vanuit haar nieuwe moestuin, wordt een Co-Helper in het zonnetje gezet en besteedt Melissa Luisman van Stedelijk Museum Coevorden aandacht aan allerlei historische zaken met iedere keer een onderwerp vanuit de gemeente Coevorden. De talkshow is een initiatief van Theater Hofpoort en Coevorden Co-Helpers. De eerste show werd opgenomen in de ReadShop in Coevorden en de tweede in de tuin van het Thomashuis in Coevorden. De presentatie is in handen van Saskia Kluwen.

De opnamen zijn te zien via de kabel van ZO!34 . Of bekijk hier Aflevering 3 via Youtube