Rabo ClubSupport: ruim 1000 euro voor informatiezuil

Tijdens de finale-avond van de Rabo ClubSupport Campagne op 14 oktober 2019 is bekend gemaakt dat voor een informatiezuil in het centrum van Dalen een bedrag van € 1077 is toegekend.

Dank voor alle stemmers

Vereniging Dorpsbelangen Dalen heeft in samenwerking met SamenDalen een initiatief ingezonden naar RaboBank ClubSupport Campagne 2019 voor het realiseren van een informatiezuil in het centrum van Dalen. Op die zuil komt informatie voor inwoners en voor bezoekers van Dalen. Bij de zuil komen een watertappunt en banken om te zitten. Hierdoor ontstaat een herkenbare plaats, waar zowel inwoners als toeristen even kunnen neerstrijken en informatie kunnen vinden die het wonen of het verblijf in Dalen aantrekkelijker maken.
Ook krijgt het Indiëmonument hier een plaats.

Iedereen die op het project van Dorpsbelangen Dalen heeft gestemd willen wij langs deze weg van harte bedanken.

Informatie

Op de zuil is informatie te vinden zoals de activiteitenkalender, verblijf en horeca, vrije tijd. Wat is er de komende week te doen? Waar kan ik terecht voor leuke activiteiten, aankopen, verblijf of een terras of restaurant?

De website SamenDalen.nl   is de verzamelplek voor deze informatie. SamenDalen.nl geeft voor de inwoners van Dalen een overzicht van organisaties, activiteiten, nieuws en vrijetijdsaanbod. SamenDalen is bedoeld als de verbindende factor tussen bewoners en alle verenigingen en instellingen in het dorp.