PWZ-Zuidenveldtoertocht op zaterdag 4 april vanuit Dalen en Exloo

Op zaterdag 4 april wordt voor de 7e keer de PWZ-Zuidenveldtoertocht gehouden. In 2020 hebben we de tocht vanwege Duitse wet en regelgeving voor natuur moeten aanpassen en gaan we over de mooie wegen in ons eigen Zuid-Oost Drenthe en de tocht volgt een deel van de PWZ Klassieker. Deze toertocht is de derde tocht na Oosterhesselen en Coevorden en een goede voorbereiding op de tochten in Ibbenburen etc.
De start en finishlocaties zijn bij het Sportveld Grootveld te Dalen en de kantine v.v. HOC in Exloo. Gestart wordt tussen 08.00 en 10.00 uur. Er zijn twee routes uitgezet met afstanden van 80 en 120 kilometer. Alle routes zijn goed bepijld en er zijn twee rustpunten: Bussemaker Exloo en Sportveld het Grootveld in Dalen. Scan en Go is aanwezig om snel te kunnen starten.
De toertocht wordt georganiseerd door de Stichting PWZ en in samenwerking met FTC Dalen en vindt plaats onder auspiciën van de NTFU. Douchegelegenheid is aanwezig op beide locaties. Alle routes zijn te downloaden vanaf de website van de PWZ: www.stichtingpwz.nl/activiteiten
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@stichtingpwz.nl