Protos Weering zaalvoetbaltoernooi na kerst weer van start

Volle tribunes, fanatieke duels, voelbare spanning bij spelers en publiek … na twee jaar ‘coronapauze’ kan het weer en liefhebbers kijken er alweer naar uit: de 46e editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is in aantocht.

Start op 27 december

Direct na de kerstdagen, op dinsdag 27 december a.s. om 18.00 uur in de sporthal op ‘t Grootveld, barst het toernooi weer in alle hevigheid los. Uiteraard neemt vv Dalen ook dit jaar weer deel aan dit populaire zaalvoetbalspektakel.

Derby’s in poulefase

De poule-indeling voor team Dalen is al bekend: in de voorronde in de sporthal in Dalen wordt er gestreden tegen de teams van Raptim, DSC ’65, VIOS en Sweel.

Speelschema

In twintig hallen tegelijk wordt er op dinsdag 27 december a.s. door de deelnemende teams gestart met de voorrondes. Het toernooi gaat vervolgens in volle vaart door met de kwartfinale op 30 december (18.00 uur), de halve finale op 2 januari (18.00 uur), de tussenronde (voor nummer 2 en 3) op 4 januari in sporthal Angelslo (18.00 uur) en de finale tussen de laatste zes clubs op zaterdag 7 januari (11.00 uur).