Project ‘Levenslied’: Daler zangers, bands en schrijvers gevraagd

Oud-Dalense Christel Peters, Harm Spang, William Bossong en René Karst en nog meer zangcoaches gaan aan de slag voor het project ‘Levenslied’ in de gemeente Coevorden in het kader van Cultureel Coevorden.

Ze zijn op zoek naar inwoners van de gemeente Coevorden die een lied willen schrijven over hun leven. Met de hulp van zangcoaches, tekstschrijvers én van drie bekende zangers uit de regio!

Onder het motto ‘Jouw leven is een lied waard’ kan iedereen die dat wil, werken aan zijn of haar levenslied. En wat het wordt? Dat bepaal je zelf! Alleen, met een groep, bestaande muziek, nieuwe muziek: alles kan! In oktober 2021 sluiten we het project af met een concert en een cd met alle nummers.

Op 11 december presenteerden wethouder Jeroen Huizing en projectleider Roelie Lubbers dit  project van Cultureel Coevorden.

Drie zangers, zangcoaches en schrijvers

Harm Spang uit Coevorden, William Bossong van Mooi Wark, oorspronkelijk uit Schoonoord en René Karst uit Hoogeveen zijn enthousiast over het project en dragen graag een steentje bij. Verder zijn er zangcoaches en schrijvers beschikbaar om te helpen. Eén van hen is zangeres Christel Peters, die in Dalen opgroeide.

Meer weten?

Eind januari organiseren we drie avonden om meer informatie te geven en vragen te beantwoorden. De eerste avond is op 21 januari in ‘Ravelijn Verbindt’ in Coevorden, met Harm Spang. De tweede op 28 januari in woonzorgcentrum Het Ellertsveld in Schoonoord, met William Bossong. De derde avond is op 30 januari in dorpshuis De Tiphof in Geesbrug, met René Karst.

Kom je? Meld je dan even aan via de mail: culturelegemeente@coevorden.nl

Culturele gemeente

Coevorden is vanaf augustus 2021 ruim een jaar Culturele gemeente van Drenthe. Dat jaar staat bol van de activiteiten. Met en door culturele organisaties in de gemeente. Kijk voor meer info op cultureelcoevorden.nl