Programma Roparun Dalen 4 en 5 juni

Zaterdag 4 juni om 10.30 uur zal team Turfrunners bij de nieuwe kledingsponsor EcoTecWorld de nieuwe teamkleding in ontvangst nemen en presenteren. Hier zal een fotomoment zijn.
Vanaf hier vertrekt het team rond 11.00 uur richting het startpunt van de RopaRun, vliegveld Twente.

Om 13.55 uur zal Sleen4Life starten en om 14.25 uur volgen de Turfrunners.
Teams zijn live te volgen via www.roparunlive.nl

Programma 5 juni in Sleen en Dalen

Op basis van deze starttijden worden de teams zondag 5 juni in Sleen en Dalen verwacht.

Sleen

Aankomst Sleen4Life: 12.00 uur
Aankomst Turfrunners: 12.30 uur

Burgemeester Renze Bergsma, ambassadeur van de RopaRun in Coevorden, zal rond 11.30 uur in Sleen zijn en daar lunchen en om 12.00 uur het team Sleen4Life op het podium ontvangen.

Om 12.30 uur zal hij  op de fiets stappen en samen met Sleen4Life en Turfrunners richting Dalen fietsen. Turfrunners zullen even wachten om gezamenlijk op weg te gaan.

Dalen

Teams Sleen4Life en Turfrunners zullen tussen 13.30 en 13.45 uur in Dalen arriveren.

Hier zullen de teams worden ontvangen in de Selkersgoorn waar de burgemeester als ambassadeur van de RopaRun in Coevorden een cheque voor 2 koppelbedden zal overhandigen aan Treant in Emmen. De koppelbedden voor een bedrag van €6600,- zullen worden gefinancierd  door de RopaRun en worden ingezet in de Holdert en in het Scheper Ziekenhuis.

Na de overhandiging zal team Turfrunners worden gehuldigd op het Doeplein. Om 14.15 uur fietst team Turfrunners (en eventueel Sleen4Life) samen met de burgemeester door naar Coevorden waar ze rond 14.45 uur zullen arriveren. In Coevorden zal organisator Bert Hoegen het stokje overnemen.

Activiteiten op het Doeplein

Op het Doeplein zijn de hele dag van 10.00 – 17.00 uur activiteiten! Tussendoor kan iedereen de passerende teams aanmoedigen voor hun tocht naar de Coolsingel in Rotterdam. We hopen op een grote opkomst en veel aanmoedigingen voor alle teams.

De brandweer en de jeugdbrandweer

Bij de brandweer bivakkeren gedurende het weekend 12 Roparun-teams. De brandweer heeft de doorkomst van de RopaRun standaard op het programma staan. Op de vrijdagavond zal de jeugdbrandweer de Turfrunners assisteren met het ophangen van vlaggen en spandoeken en op de zondag zullen ze helpen met opbouwen.