Popkoor Daler Voices weer volop aan de bak!

Na een zomervakantie van twee maanden is het dameskoor in september weer gestart met de repetities.
Het is voor iedereen even wennen dat er nu op de donderdagavonden wordt gerepeteerd in het speellokaal van de BWB school. Dat er is gewisseld van zangavond heeft te maken met de nieuwe dirigent Bernard Slofstra. Bernard dirigeert iedere maandag namelijk al een ander koor.

“We merken dat Bernard veel kwaliteit in huis heeft en dat hij dat graag op ons over wil brengen,” zegt Karin, een van de leden, “Daarbij weet hij humor en doortastendheid te combineren.”

Inmiddels heeft de muziekcommissie het repertoire uitgebreid en wordt er ook volop geoefend met nieuwe stukken. Wat te denken van ‘Imagine’ van John Lennon, ‘Skyfall’ van Adele en ‘Stil in mij’ van Van Dik Hout?
Dat alles maakt natuurlijk dat er op dit moment niet heel veel optredens zijn, want alles moet eerst weer flink in de steigers gezet worden.

Open repetitie op 19 oktober

Ondanks dat het koor nu een mooi ledenaantal heeft, zou het mooi zijn wanneer er een aantal nieuwe leden meegenomen zouden kunnen worden in dit proces. “Op dit moment zijn we druk bezig met aanleren, herhalen, inoefenen en dat is een uitgelezen moment om aan te komen haken!,” vervolgt Karin.

We willen iedereen graag wijzen op de open repetitie op 19 oktober a.s.! Kom vooral eens kijken en luisteren!

Aanmelden kan via dalervoices@gmail.com. Wil je eerst meer informatie, bel dan met Hermien 06 27480535 of met Monique 06 81751296.

Op de website van het koor en de Facebookpagina is meer informatie te vinden.