Plaatjesboek ‘Dalen in Beeld’ nu ook te koop

De fotoplaatjes-spaaractie bij de PLUS supermarkt was een enorm succes. Het vervolg hierop was de plaatjes-ruilactie waarbij we maar liefst nog eens 141 mensen blij hebben kunnen maken om hun boek vol te krijgen. Dit met dank aan onze topvrijwilliger Ben van Rooyen, die met hulp van enkele enthousiastelingen de plaatjes sorteerde en zorgde voor de distributie.

Extra boeken

Na inventarisatie blijkt dat er nog een groot aantal plaatjes beschikbaar is. De PLUS heeft ons aangeboden om nog een serie boeken voor een gereduceerde prijs na te bestellen. Met name vrienden van Aold Daol’n die ‘overver’ wonen, maar ook andere liefhebbers krijgen zo de kans om dit historisch naslagwerk over de voormalige gemeente Dalen alsnog te bemachtigen. Daarnaast is het natuurlijk ook een leuk cadeau om weg te geven.

Hoe werkt het?

De boeken kosten € 25. = per stuk bij afhalen en worden geleverd met een complete losse set van 216 fotostickers. Bij bezorging binnen Nederland komt daar € 5,35 portokosten bij.
Indien u belangstelling hebt, kunt u een mail sturen naar aolddaoln@gmail.com of bellen met Anna Wiers 06-38726115 Wij verwerken uw bestelling pas als de betaling binnen is op banknr. NL67 RABO 0312 6442 05 ten name van: St. Aold Daol’n o.v.v. Dalen in Beeld. 

De voorraad is beperkt, dus op is op. Op dinsdag 15 juni sluiten we de besteltermijn. De verwachte levertijd is 6 weken. Wij nemen contact met u op als de boeken binnen zijn.