Peuteropvang BWB-school

Kinderwereld springt de BWB-school in!

Burgemeester Wessels Boer (BWB) school. Een plek voor peuters om sprongen te maken, zichzelf te ontwikkelen en kennis te maken met elkaar en de school.

Bij peuteropvang BWB spelen we in op de nieuwsgierigheid van peuters en laten we ze stap voor stap kennis maken met de wereld om hun heen. Kinderen leren deel uit te maken van een groep: samen spelen, eerlijk delen en op je beurt wachten. Ze maken vriendjes en leren de school kennen. Daarnaast wordt er gewerkt aan de taal-, reken-, emotionele en motorische ontwikkeling.

Het stimuleren van de ontwikkeling gebeurt door deskundige pedagogisch medewerkers aan de hand van methoden als Uk & Puk, Logo 3000 en Nijntje Beweegt.

De groep biedt ook voorschoolse educatie (VE). Met Uk & Puk als VE methode wordt er gewerkt aan thema’s als ‘ik en mijn familie’, ‘oef, wat arm’ of ‘wat heb jij aan vandaag’.

Peuteropvang BWB is geopend op maandag t/m donderdag van 08:30 – 12:30 uur, gedurende de schoolweken. De dagdelen zijn naar eigen wens te kiezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Dion Veurink, clustermanager Kinderwereld ( dion@kinderwereld.info | 06-15 55 56 41)