Pearl Village Festival & Weijdepop 27, 28, 29 augustus

In eerste instantie zou het festival in het eerste weekend van juli, op 2, 3 en 4 juli 2021, plaatsvinden.  Het zou één van de of misschien wel het eerste festival in Nederland zijn geweest. Helaas denken andere instanties daar nog iets anders over en matcht onze zeer positieve instelling nog niet met de routekaart die het kabinet naar buiten heeft gebracht.

En nu?

Tijd voor plan B!  Dit betekent dat we het festival moeten verplaatsen. Met dezelfde energie, positiviteit en enthousiasme organiseren we het festival op 27, 28 en 29 augustus 2021.

Ticketverkoop start op 20 juni 2021

Ondanks het mindere nieuws hebben we ook goed nieuws! We gaan namelijk snel beginnen met de ticketverkoop! Op zondag 20 juni 2021 om 12:00 uur start de ticketverkoop via onze ticketshop.

Om teleurstelling te voorkomen…

Een gratis tip van de dag! Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent met het kopen van een ticket! We verwachten dat heel veel mensen op zondag 20 juni stipt om 12:00 uur tickets proberen te bemachtigen. Dit zagen we in de afgelopen jaren ook al, maar dit zal in deze bijzondere periode alleen maar sneller gaan. En zeg nu zelf: dit festival wil je toch niet nog een jaar missen?