Nationale Ouderenverwendag met de Zingende Broeder


De Seniorenvereniging organiseerde op 7 oktober een feestmiddag met de Zingende Broeder. Met maar liefst 75 leden was het volle bak, ook dankzij het vervoer dat onderling weer prima was geregeld.
Met koffie, thee en een heerlijke wafel met kersen en slagroom zat iedereen klaar en opende onze voorzitter deze middag met een extra welkom voor de Zingende Broeder en goochelaar Magic John.
De voorzitter sprak en bedankte de gemeente Coevorden voor de subsidie vanuit ‘Frisse Start’. De Seniorenvereniging kreeg € 1500,- om de leden eens goed in het zonnetje te zetten en dit feest mogelijk te maken.

Zingende broeder en Magic John

Met de Zingende Broeder kwam de stemming er meteen goed in. Ondertussen kwam Magic John langs de tafels om daar de mensen te betrekken en te verbazen met zijn trucs.
Met een borrel en wat lekkers erbij was het ook heel gezellig in de pauze.
Er was stof genoeg om bij te praten, in allerlei kleine groepjes maar ook gezellig gemengd en ondertussen werden de glazen weer bijgevuld. Na de pauze werd er volop meegezongen, mooi om te zien en te horen.
Tot slot werden onze tafels voorzien van de broodmaaltijd met soep, een lekker pasteitje met champignonsaus, waar volop van werd genoten.

Het was een als vanouds fantastisch feest, waar we nog lang van kunnen nagenieten.

zingende-broeder senioren