Oproep aan sportverenigingen: Sponsorloop thuis

We roepen alle sportverenigingen op om op vrijdag 1 mei mee te doen aan de grote Sponsorloop thuis. Voldoende bewegen is belangrijk, helemaal nu we de hele dag thuiszitten. Ook nu alle sportaccommodaties gesloten zijn willen wij iedereen in de gemeente Coevorden aanmoedigen om voldoende te blijven bewegen.

Daarom organiseren we op vrijdag 1 mei een grote Sponsorloop, maar dan bij iedereen thuis!
De opbrengst van deze actie gaat naar de sportverenigingen die meedoen. Het coronavirus en alle maatregelen hebben grote gevolgen voor veel clubs, bijvoorbeeld omdat hun reguliere sponsoracties niet door kunnen gaan in deze tijd. Met deze actie willen we jullie een alternatief bieden. Op deze manier willen we jullie een steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijd.

De thuisloop is een initiatief van Clubplan Nederland, in samenwerking met Sport Drenthe en in de gemeente Coevorden met Maatschappelijk Welzijn.

Aanmelden

Via onderstaande link kunnen je je club aanmelden voor deze actie. Je ontvangt dan van de organisatie (Sponsorloop.nl) een kant-en-klaar promotieplan waarmee jullie de actie kunnen verspreiden onder jullie leden. Ook is hier meer informatie te vinden.

Klik hier om je aan te melden

Hopelijk kunnen we er een mooie actie van maken samen.

Youri Vendrig, Jongerenwerker & Buurtsportcoach
Maatschappelijk Welzijn