Opening Beweegpark Dalen

Beweegpark

Op zaterdag 2 april wordt het beweegpark op het Albert Ruinemansveld geopend. Wethouder Joop Brink komt de officiële opening verrichten. De wandelwerkgroep van Dorpsbelangen Dalen heeft de financiële middelen binnengehaald om het beweegpark te realiseren.

Wandelroute Gezondheid en Bewegen

De toestellen staan langs de wandelroute ‘Gezondheid en Bewegen’. Hiermee wordt uitdrukking gegeven aan het thema dat aan deze route is gekoppeld. De totale lengte  van de wandelroute is 10 km. Onderweg worden de wandelaars uitgedaagd om hun gezondheid te stimuleren door gebruik te maken van de nieuwe beweegtoestellen.

Voor alle Dalenaren

Het beweegpark is niet alleen voor de wandelaars maar voor alle Dalenaren die hun fitheid en gezondheid een boost willen geven. De wandelwerkgroep nodigt daarom iedereen uit die belangstelling heeft voor de mogelijkheden die dit beweegpark biedt. Bij de opening kan iedereen zien wat er mogelijk is. De sportcoaches van Maatschappelijk Welzijn Coevorden zijn aanwezig om toelichting te geven. De toestellen zijn geschikt voor iedereen. De leden van de wandelwerkgroep zijn trots op dit resultaat en hopen dat velen er gebruik van zullen maken.

Belangstellenden zijn welkom om 10.45 uur op het Albert Ruinemansveld op Het Grootveld in Dalen achter de sporthal.

Harry Ruinemans zal een welkomstwoord spreken waarna Joop Brink de officiële openingshandeling verricht. Daarna kunnen belangstellenden kennis maken met de beweegtoestellen.

De wandelwerkgroep, bestaande uit Wendelien Böttger, Wim Vogelzang, Harry Ruinemans, Jan Oostenbrink, Rikus Hazelaar en Roelof Beek, hoopt dat vele Dalenaren gebruik maken van de mogelijkheid om kennis te maken met het nieuwe beweegpark.

Tot ziens op 2 april!