Op zoek naar een huurwoning?

Op zoek naar een huurwoning? Schrijf je in!
Dit is een bericht van de Werkgroep Wonen van Dorpsbelangen Dalen.

Zoals je wellicht weet, is er in Dalen een werkgroep die onderzoek doet naar wonen in Dalen. Het is namelijk gebleken dat het erg moeilijk is voor jongeren en starters op de woningmarkt om betaalbare woonruimte te vinden in Dalen. Naast dat er veel jongeren en starters op zoek zijn naar een koopwoning, zijn er ook genoeg jongeren die geïnteresseerd zijn in een huurwoning in Dalen. Dit kwam naar voren uit onze enquête.

Schrijf je in!

Om een duidelijk beeld te krijgen van aantallen, leeftijdsgroepen en wensen, is het van belang om je bij Domesta in te schrijven als huurwoningzoekend. Zorg dat je in hun bestand staat, zodat Domesta je ook weet te vinden als er ruimte is. Maar misschien wel belangrijker: met deze aantallen kunnen we in gesprek met de gemeente om aan te kaarten waar er in Dalen behoefte aan is op het gebied van huurwoningen.

Drenthe huurt is een site waarop het aanbod in de omgeving staat. Bij deze organisatie zijn 8 verhuurbedrijven aangesloten, waaronder Domesta, die ook huurwoningen aanbiedt in Dalen.

Heb je vragen? Neem dan via de mail contact met onze werkgroep op met Marlous of met Riet