Ook mini Daler vlag verkrijgbaar

De Daler vlag blijft bijzonder populair. Zowel de al langer bestaande grote (vlaggenmast)vlag als ook de kleinere (gevel)vlag worden nog regelmatig verkocht.  Aan inwoners van ons dorp, maar ook aan oud-Dalenaren die deze unieke vlag graag elders laten wapperen.

MINI uitvoering Daler vlag.

“Steeds vaker wordt er gevraagd om een mini-vlag van Dalen”, vertelt Hanneke de Jonge van Drogisterij Annico. Men wil graag een kleine Daler vlag bijvoorbeeld kunnen bevestigen aan de fiets (tijdens fietstochten) of achterop aan de motor aan een spriet/antenne. Dit nieuwe formaat Daler vlag is ook ideaal om mee te nemen op vakantie om die op de camping aan de tent te bevestigen of aan de caravan of de boot. Wat denkt u van een Daler vlaggetje aan uw rugzak bij wandeltochten? Mooie manier om anderen te laten zien dat u uit Dalen komt.

Het formaat van de mini-vlag is 200×300 mm (gelijk aan A4 formaat) en uitgevoerd in zeefdruk op doek van hoogwaardig 115grs glanspoly. De vlag is rondom gezoomd en voorzien van een stevig koord en lusje (zie foto).

Beperkte oplage

Vooralsnog is een beperkte oplage van deze mini-vlag gemaakt. De vlag is verkrijgbaar in de winkel van Drogisterij Annico aan de Waag te Dalen. Kosten zijn slechts euro 7,50.

bron: www.dalen.nu