Ontwerp een mascotte voor VV Dalen/SJO Dalen-DSC

Ontwerp jij een mascotte voor VV Dalen/SJO Dalen-DSC? Een mascotte is een verzonnen karakter. Het kan een mens, dier of een fantasiewezen zijn. We willen graag een mascotte omdat we daar allemaal leuke dingen mee kunnen doen. We kunnen de mascotte bijvoorbeeld terug laten komen op de muur in het jeugdhonk in de kantine, misschien komt er wel een speciale kinderkleedkamer met de mascotte, we kunnen de mascotte nieuwe leden laten verwelkomen en we kunnen er ook leuke producten mee maken zoals drinkbekers. En we hebben nog veel meer plannen!

Verhaal
Het is belangrijk dat de nieuwe mascotte past bij VV Dalen/SJO Dalen-DSC. Om je hiermee te helpen, hebben we een verhaal bedacht. Je vindt dit op deze link van www.vvdalen.nl/mascotte.

Doe je mee?
We nodigen iedereen, jong en oud, uit om onze mascotte te ontwerpen en een naam te bedenken. Hoe je dat doet, bepaal je zelf. Je mag tekenen, verven, knutselen, etc. Om jou op weg te helpen, kun je het formulier onderaan de pagina www.vvdalen.nl/mascotte gebruiken, maar dat hoeft niet! Je kunt jouw ontwerp fysiek of digitaal inleveren. Digitaal kan dit door een mail met jouw ontwerp en/of naam te sturen naar: mascotte@vvdalen.nl. Je kunt jouw ontwerp en/of naam vanaf zaterdag 27 mei fysiek inleveren in de kantine. Daar staat een speciale mascottekrat. In de kantine staat ook een tafel met tekenmateriaal waar je jouw ontwerp kunt maken en/of een naam kunt bedenken.

Ook kun je jouw ontwerp en/of naam inleveren bij Moniek Soppe, De Spil 4E in Dalen. Doe dit voor 1 juli 2023. Dan sluit de ontwerpwedstrijd. In de week erna maken we via de website de winnaar bekend. Dit kunnen er ook twee zijn: degene die het mooiste ontwerp heeft gemaakt en degene die de beste naam heeft bedacht. De winnaar(s) ontvangen een leuke prijs!

Wanneer zien we de mascotte?
Nadat het winnende ontwerp bekend is gemaakt, maakt een professionele ontwerper van Promo Bears het ontwerp af zodat het gebruikt kan worden. Uiteraard blijft het winnende ontwerp herkenbaar! Dit duurt een paar weken. Daarna maken we dingen met de mascotte. We willen graag dat in oktober de mascotte te zien is!

“Cool”
Hoe cool is het als jij straks jouw ontwerp terugziet binnen de vereniging? Ga snel aan de slag! Heb je vragen? Mail dan naar mascotte@vvdalen.nl.

Logo VV Dalen