Online informatieavond over de Drentse Zonneroute A37

In drie online informatieavonden wil het projectteam van de Drentse Zonneroute A37 graag weer in gesprek met belangstellenden. In iedere gemeente wordt één bijeenkomst georganiseerd, waarbij ook de betrokken wethouder aanschuift. Zo kunnen we per gemeente naar specifieke locaties en situaties kijken.

De opbrengst van deze avonden kan mogelijk nog gebruikt worden voor het ontwerp Provinciaal inpassingsplan en de milieueffectrapportage die gemaakt moeten worden voor de Drentse Zonneroute A37. Dit inpassingsplan wordt eind april ter inzage gelegd.

Bekijk de 3D visualisaties

Op eerdere informatieavonden is ook al meegedacht door veel belangstellenden. Ook die opbrengst is verwerkt in de plannen. Tijdens de laatste informatieavond, in december 2020, is een 3D-visualisatie getoond die een indruk geeft van hoe de Drentse zonneroute er uit kan zien.

Ter voorbereiding op de informatieavond kunt u de 3D visualisatie bekijken via deze link: A37-Ik doe mee.
U kunt nu ook bij specifieke locaties een vraag te stellen via de button ‘Stel een vraag’.

Online bijeenkomst Coevorden op 15 maart

Het projectteam ‘Drentse Zonneroute A37’ organiseert samen met de gemeente Coevorden een informatieavond over de ‘Zonneroute A37’.  Het projectteam gaat samen met wethouder Jeroen Huizing in gesprek met bewoners.

Tijdens deze bijeenkomst is er specifieke aandacht voor de vormgeving knooppunt Holsloot.

U kunt zich tot en met 14 maart aanmelden via het aanmeldformulier op www.coevorden.nl/informatieavond-zonneroute.

Uiterlijk 15 maart krijgt u per e-mail een link toegestuurd waarmee u de informatieavond online kunt volgen.

Wat de de Drentse Zonneroute?

De Drentse Zonneroute A37 is een project waarin provincie Drenthe, de gemeenten Coevorden, Emmen, Hoogeveen, netwerkbedrijf Enexis Groep, netbeheerder RENDO, Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland samenwerken. Daarnaast is het onderdeel van Pilotprogramma Hernieuwbare Energie op Rijksgrond.