Onderzoek energiegedrag

Beste inwoners van Dalen.

Al een tijdje loopt er een onderzoek van de universiteit van Groningen naar uw kijk op en het feitelijk energiegedrag. Hoewel er al een redelijk aantal inwoners heeft gereageerd willen we jullie toch nog eens vragen/oproepen de enquête in te vullen. 

De onderzoeksgegevens zijn voor ons als werkgroep van belang voor de lopende projecten in ons dorp. Ook vormen ze onderdeel van een groter geheel, er wordt in meerdere plaatsen in het noorden onderzocht, en moeten een belangrijke inbreng gaan leveren voor aanbevelingen naar initiatieven als de onze, 

We kunnen ons voorstellen dat u het niet altijd even gemakkelijk vindt de enquête in te vullen. Heeft u hierbij hulp nodig, geeft u dit dan aan info@duurzaamdalen.nl ook kun u mij persoonlijk bellen op nummer 552276. 

Bij voorbaat onze dank

Peter Gras

U kunt zelf direct meedoen aan het onderzoek door de QR-code onderaan de pagina te scannen met de camera van uw telefoon of tablet, door op deze link te klikken, door de URL in te typen in uw browser of door te mailen naar onderzoekduurzaamdalen@rug.nl met het verzoek voor een papieren vragenlijst.

Voor meer informatie over het onderzoek verwijzen we u graag naar de link naar het bericht dat op SamenDalen is verschenen. ​​
Tot slot vinden we het belangrijk om alvast te vermelden dat uw deelname aan dit onderzoek geheel vrijwillig en anoniem is. Dat betekent dat de Provincie Drenthe en de werkgroep Duurzaam Dalen uw persoonlijke antwoorden niet te zien krijgen.

Jacob Dijkstra en Hannah Dietzenbacher

E-mail: onderzoekduurzaamdalen@rug.nl

URL vragenlijst: https://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9B3GCSetg2mQ08S

QR-code vragenlijst: