Nieuwsbrief Seniorenvereniging Dalen e.o.

Dit is de 3e nieuwsbrief van april en mei 2022 van de SVD e.o.

Hallo allemaal. We zijn weer lekker begonnen met een paar goed bezochte middagen en hebben nog leuke onderwerpen voor u uitgezocht.

Donderdag 7 april: Themamiddag MobiVit

Deze middag komt MobiVit met allemaal hulpmiddelen waar we veel plezier van kunnen hebben. Hulpmiddelen voor zitten, lopen of waar u zich beter op kunt voortbewegen. Locatie de Spinde. Aanvang 14.00 uur.

Vrijdag 15 april: Neutien schieten

Goede vrijdag gaan we Neutien schieten. Gooien met een stalen kogel op een rij walnoten. Wie de meeste noten heeft, heeft een mooi prijsje gewonnen. We gaan dit doen in de Spinde. Aanvang 14.00 uur.

Donderdag 28 april:  Bingo

We spelen deze keer in Dalen en wel in de Spinde.  Aanvang 14.00 uur.

Donderdag 12 mei: Thema Hulphond

Deze middag komt Lammert de Jonge met zijn hulphond. Hij gaat ons vertellen hoe een jonge hond opgeleid wordt en wat hij daarna voor zijn baasje kan betekenen.  We zijn in de Spinde en beginnen om 14.00 uur.

Alle activiteiten waar u aan deelneemt zijn voor eigen risico.

Hebt u geen vervoer, dan even een telefoontje naar Albert Zwiers 551414.

Activiteiten gaan weer van start

Kaarten in de Selkersgoorn

Het kaarten is weer begonnen in de Selkersgoorn. Elke dinsdagmiddag om 14.00 uur. Wit u meespelen dan even een telefoontje naar Ben Lotgerink: 0524- 552365

Fietsgroep: start eerste woensdagmiddag van mei

De fietsgroep gaat weer van start. De eerste woensdagmiddag van mei: de datum is 4 mei. Start bij de Caspershof om 13.30 uur

Wijziging mailadres

Hebt u een nieuw of verandert u van mailadres: wilt u dat dan doorgeven aan Rudy van Tintelen: telefoon 0524-551849. Ook als u geen mail ontvangt, meld het bij haar.

Nieuwe bestuursleden

We hebben nieuwe bestuursleden. Het bestuur is als volgt:

Voorzitter: Henk Dekker.

Vicevoorzitter: Jan Millekamp.

Secretaris: Gerda Anninga.

Penningmeester: Jan Wilting.

Notulist: Gea Horsting.

Ledenadministratie: Rudy van Tintelen

Activiteiten: Jantje Scholten.

Stichting Duofietsen, werkgroep Dalen

Duofietsen is plezier voor twee! Vrijwilligers en deelnemers genieten van het onderlinge contact en de omgeving van Dalen.

In de periode medio april tot oktober wordt er ’s middags gefietst. Een groep vrijwilligers staat klaar om de deelnemers met de duofiets om 13.15 uur van huis te halen. Twee of drie fietsen leggen dan een route af van 15 tot 20 km. Onderweg is er ruimte voor een kopje koffie of thee op kosten van de deelnemers. Verder wordt er per keer €2,50 gevraagd. Iedereen die niet zelfstandig kan of mag fietsten, kan deelnemen ongeacht de leeftijd. Wenst u meer informatie of heeft u belangstelling om deel te nemen, dan kunt u contact opnemen met:

Yt Beek tel. 06 45860658

Nieuwsbrief downloaden?

Dat kan via de knop hieronder.