Nieuwe provider op glasvezel: ONVI

Na een jaar glasvezel met de providers Tweak en Trined komt er binnenkort een nieuwe provider waar we in Dalen gebruik van kunnen maken: ONVI.

Provider ONVI uit Hardenberg komt twee keer naar de markt in Dalen om informatie te geven over hun aanbod, op 2 oktober en op 30 oktober, beide keren van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Ben je niet helemaal tevreden met je huidige glasvezelprovider, of wil je weten wat de mogelijkheden zijn, dan kun je 2 oktober of 30 oktober terecht op de markt.

Ook belangrijk om te weten:
KPN levert alleen op glasvezelnetwerken die van KPN zijn en dus in eigen beheer van KPN. KPN komt dus niet in Dalen op het glasvezelnetwerk Zuidenveld.

ONVI heeft ons een tekst gestuurd over hun aanbod. Daarin kun je lezen wat deze provider te bieden heeft.

Het aanbod van ONVI in het kort

ONVI: Een 5-sterren provider!

Met onze hoge internetsnelheden tot maar liefst 1000 Mbit/s heb je altijd meer dan voldoende. Ons basis Interactieve TV-pakket is inclusief handige extra’s zoals Opnemen en Pauzeren, TV/Begin Gemist, ESPN Eredivisie (1,2 ,3 en 4), ESPN Watch App, Canal Digitaal TV App en Canal+ Series. 

Overstappen zonder zorgen

Heb je nu een andere provider zoals bv KPN, Ziggo of een andere glasvezelprovider en vind je de overstap spannend en zie je op tegen dubbele kosten? Dan kunnen wij je geruststellen. Met onze overstapservice regelen wij het helemaal en zorgen dat je huidige verbinding pas opgezegd wordt als alles is gecontroleerd en werkt via Onvi. Dus géén dubbele kosten. Onze monteur vertrekt pas zodra alles werkt!

Online samenstellen

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij Onvi? Kijk dan op onze website www.onvi.nl en doe de postcode-check. Je kunt je eigenpakket naar wens samenstellen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over de glasvezel? Bel of app ons op  085 – 018 8990. Wij staan elke werkdag vanuit Hardenberg van 08.00 uur tot 20.00 uur en in het weekend tot 12.00 uur telefonisch voor al je vragen klaar.

Instagram: instagram.com/onvinederland 
Facebook: facebook.com/onvinederland
Web: www.onvi.nl