Nieuwe hoofdsponsor Drentse fiets-4-daagse

Amslod heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de Drentse Fiets4Daagse. Daarmee is dit grote fietsevenement (met o.a. ook startplaats Dalen) weer verzekerd van een prachtige nieuwe hoofdsponsor die de Drentse Fiets4Daagse een warm hart toedraagt.
“We vinden het belangrijk om actief te zijn in de regio waar we vandaan komen. Daarom verbinden we ons graag aan de Drentse Fiets4Daagse” zeggen Bert Jonkeren en Ronald Meppelink, eigenaren van Amslod. “De Drentse Fiets4Daagse is al decennia lang een begrip in de provincie en we zijn blij dat we als hoofdsponsor een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van het evenement”.

Jan Broertjes, voorzitter van de stichting Drentse Fiets4Daagse: “We zijn trots op deze samenwerking. Amslod past als producent van elektrische fietsen als geen ander bij deze organisatie. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar onze samenwerking”.

Over de Drentse Fiets4Daagse

De Drentse Fiets4Daagse wordt jaarlijks georganiseerd door de stichting Drentse Fiets4Daagse. Tijdens de vierdaagse fietsen deelnemers in de zomer vier dagen lang bijzondere routes in de provincie. Het is ook mogelijk om 1, 2, of 3 dagen mee te fietsen. Vanuit zeven startplaatsen doen ieder jaar opnieuw duizenden deelnemers mee. Daarmee is De Drentse Fiets4Daagse de grootste fietsvierdaagse van Nederland.

Over Amslod

Amslod is sinds de oprichting in 2015, een sterk groeiende e-bikeproducent in Nederland. Met een heldere strategie; e-bikes rechtstreeks van de fabriek naar de consument, verovert Amslod de e-bikemarkt in Nederland. Amslod biedt de consument een A-kwaliteit e-bike voor een fijne prijs. Omdat Amslod rechtstreeks vanuit haar fabriek aan de consument levert, ontstaat er tot 40% prijsvoordeel.

 

bron: Dalen.nu