Nieuw: Jong in coronatijd

Jong! heeft vanaf vandaag een nieuwe rubriek: Jong in coronatijd. Als eerste is  Max Belt aan het woord. Hij zit onbedoeld vast op een vakantiepark in Nieuw- Zeeland.

We zijn op zoek naar meer verhalen. Over hoe je omgaat met thuiszitten, hoe het is om geen eindexamen te kunnen doen en welke dingen je doet om contact te houden met je vrienden, familie en je opa en oma. Ben je een nieuwe hobby begonnen, wil je leren breien, schilderen of fotograferen of ben je aan het sleutelen en heb je hulp nodig?

Film, schrijf, en vertel je verhaal!

Stuur je verhalen en ideeën of een zelfgemaakt interview in via de link in de onderbalk van SamenDalen. Als je ook een liggende foto uploadt, het liefst direct uit je telefoon of camera, dan zetten wij die er zo snel mogelijk op. We kijken trouwens je tekst nog wel even na. We zijn heel blij met leuke filmpjes, waarin je vertelt wat je doet of wat je vraag is. Die komen op SamenDalen en op onze social media als je ze opstuurt via de mail.

Ben je niet zo’n schrijver maar heb je wel een goed verhaal? Wil je geïnterviewd worden? Laat het dan even weten, via de mail. Dan nemen we contact met je op.

Meedoen in de jongerenredactie?

Houd je ervan om zelf stukken te schrijven of interviews af te nemen? In deze drukke tijden kan de jongerenredactie wel een handje extra gebruiken. Vind je het leuk om mee te denken over Jong! op SamenDalen en zelf stukken te  schrijven of interviews te maken?  Of heb je ideeën? Meld je dan aan.